Ai nevoie de un sfat?

(004) 0722 716 594

Luni – Vineri 9:30 - 18:00 / Sambata 10:00 – 15:00

La UniversulTau, la fel cum ai cumparat simplu, returnezi simplu, fara batai de cap. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur sau in showroom-ul UniversulTau.
 
Unele produse au un termen de retur mai mic de 14 de zile si nu pot fi returnate completand formularul de retur sau in showroom-ul UniversulTau. De aceea, inainte de a returna un produs citeste conditiile de retur specifice produsului, detaliate mai jos.
 
Serviciul ‘’14 de zile drept de retur’’ nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta. Vezi aici mai multe detalii despre dreptul la retragere.
 
 
Cum returnezi produsele vandute de partenerii UniversulTau
 
Pentru a vedea ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul pe care vrei sa il returnezi si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi, citeste politica de retur a partenerului UniversulTau de la care ai cumparat produsul. Intra in pagina partenerilor, da click pe numele partenerului UniversulTau si vei fi directionat in pagina acestuia, unde gasesti toate informatiile de care ai nevoie.
 
Cum returnezi produsele vandute de UniversulTau?
 
Returul produselor UniversulTau in cativa pasi:
1.    Mergi in showroom-ul UniversulTau, nu inainte de a te asigura ca produsul indeplineste conditiile de retur de mai jos. In showroom poti returna numai produsele ai caror imporatori oficiali suntem in Romania. Lista marcilor pe care le reprezentam oficial pe piata din Romania este disponibila in meniul din josul fiecarei pagini de pe site.
2.    Sau, completezi acest formular de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur
3.    Selectezi din formular una dintre opțiunile de retur: ramburs sau voucher pe care-l poți folosi pentru a plasa o nouă comandă;
4.    Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.
 
 
Daca alegi optiunea voucher, trebuie sa stii ca:
-    Voucherul este transmisibil si se cumulează cu alte tipuri de vouchere si de carduri cadou;
-    Perioada de valabilitate: 6 luni;
-    Voucherul poate fi aplicat doar pe produsele vandute si livrate de eMAG;
-    Seria voucherului este valabila pentru o singura comanda la care vei obtine pe loc o reducere egala cu valoarea voucherului.
 
Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.
 
Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur, vom trimite curierul sa preia produsul de la tine. Costul de transport pentru retur este 14.99 lei. Pentru produsele mari costul este 49.99 lei. Pentru sistemele de joaca rambusrul se calculeaza individual in functie de greutatea si volumul acestora.
 
Conditii generale care se aplica tuturor produselor:
Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) produsului.
 
Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 de zile de la data livrarii.
 
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
 
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
 
Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.
 
Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.
 
Verifica mai jos care sunt conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsul tau.
 
Jucarii de exterior si sisteme de joaca:
-    Poti returna orice produs din aceasta categorie daca nu l-ai folosit, insotit de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate
 
Mobilier, saltele, decoratiuni, covoare & textile
-    Aceste produse nu pot fi returnate in showroom-ul UniversulTau, ci doar completand formularul de retur
-    Poti returna saltelele, decoratiunile, covoarele si obiectele textile doar daca sunt sigilate
-    Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate
 
Jucarii, produse pentru copii & bebe si produse pentru gravide
-   Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate
 
Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie
-    Produsele din aceasta categorie, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate
 
Produse resigilate, indiferent de categorie
-    Fiecare produs din aceasta categorie se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte
 
Produse cumparate cu vouchere / carduri cadou
-    Fiecare produs din aceasta categorie se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte
-    Daca produsul a fost achitat integral cu voucher, fara sa mai fi fost nevoie de plata unei diferente de bani, iti reactivam voucherul si il poti refolosi. Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, nu il vei mai putea folosi.
-    Daca produsul a fost achitat partial cu voucher, iti reactivam voucherul si iti restituim suma pe care ai achitat-o. Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, nu il vei mai putea folosi.
 
Carduri cadou
-    Cardurile cadou nu pot fi returnate