ClickCease

Ai nevoie de un sfat?

(004) 0722 716 594

Luni – Vineri 9:30 - 18:00 / Sambata 10:00 – 15:00

Livrare Rapida Gratuita*

Pentru comenzi mai mici de 250 RON (TVA inclus), costul transportului este de 17 RON TVA inclus, catre toate localitatile din tara fara kilometri suplimentari in reteaua Fan Courier.

Pentru comenzile mai mari de 250 RON (TVA inclus), beneficiati de livrare gratuita in toate localitatile cu sediu Fan Courier din tara si in localiatile arondate acestora si care nu implica kilometri suplimentari.

Aici puteti verifica lista tuturor localitatilor din reteaua Fan Courier ce nu implica kilometri suplimentari: http://www2.fancourier.ro/wp-content/uploads/2016/08/locatiiFAN.pdf 

Daca localitatea de livare nu se regaseste in lista de lai sus, pentru a afla cati kilometri suplimentare sunt pana in localitatea de destinatie va rugam sa accesati link-ul urmator si sa introduceti numele judetului si al localitatii de destinatie in formularul "Calculeaza taxele pentru km suplimentari" : http://www2.fancourier.ro/acoperire/ 

Serviciul de livrare in aceeasi zi este disponibil doar pentru produsele ce se expediaza din depozitele din Bucuresti cu livrare in Bucuresti, exclusiv pentru comenzile plasate pana-n ora 11:30 a fiecarei zile lucratoare. Serviciul de livrare in aceeasi zi este contracost, indiferent de valoarea comenzii, iar costul acestuia este de 50 de RON TVA inclus.

Comenzile se livreaza in 24 de ore cu conditia sa fie plasate pana-n ora 15 de luni pana vineri. Comenzile plasate dupa ora 15 in oricare din zilele lucratoare se vor expedia in ziua urmatoare cu livrare in 24 de ore din moemntul expedierii, respectiv 48 de ore din momentul plasarii comenzii.

Se poate opta pentru deschiderea coletului la livrare, dar acest serviciu este contracost, iar contravaloarea lui este de 10 RON TVA inclus, pret ce sa adauga la pretul obisnuit al transportului.