ClickCease

Ai nevoie de un sfat?

(004) 0722 716 594

Luni – Vineri 9:30 - 18:00 / Sambata 10:00 – 15:00

Modalitati de plata

Magazinul online UniversulTau.ro accepta urmatoarele metode de plata:

1. Plata la livrare/Ramburs. In cazul in care optati pentru plata la livrare, veti achita in numerar (cash) valoarea totala a comenzii direct curierului care va va livra comanda. Va rugam sa solicitati si sa pastrati chitanta emisa de catre curier.

2. Plata prin transfer bancar. Daca ati optat pentru plata prin transfer bancar, valoarea totala a comenzii plasate trebuie achitata prin OP si confirmata pe email: comenzi@universultau.ro in termen de maxim 48 de ore de la momentul plasarii comenzii pentru a va garanta disponibilitatea poduselor comandate. Confirmarea de plata trebuie trimisa pe adresa comenzi@universultau.ro. Comanda dvs. se va expedia imediat ce contravaloarea integrala a acesteia va fi fost incasata. Informatiile necesare efectuarii platii prin trasfer bancar sunt urmatoarele: Beneficiar STIKI CONCEPT SRL / CUI: RO16864917 / Cont IBAN: RO71BTRLRONCRT0249320001 deschis la Banca Transilvania. La sectiunea DETALII va rugam sa mentionati numarul comenzii dvs. 

3. Plata online cu cardul. Plata online cu cardul cuprinde 3 variante si anume:

a. Plata prin Paypal. 

Daca optati pentru plata prin Paypal valoarea totala a comenzii dvs. va fi automat schimbata in EURO la cursul BNR din ziua respectiva, deoarece Paypal nu accepta plati in RON. UniversulTau nu percepe niciun fel de comisioane pentru plata prin Paypal. Toate comisionele ce pot aparea sunt percepute de Paypal.

b. Plata online cu cardul

Daca optati pentru plata online cu cardul veti fi redirectionat catre pagina de plati online a bancii pentru a finaliza plata.

c. Plata online in 8 rate fara dobanda, cu card de cumparaturi Banca Transilvania

Pentru a putea beneficia de varianta de plata in 8 rate fara dobanda este necesar sa aveti card de cumparaturi Star BT emis de Banca Transilvania. In cazul in care aveti cardul de cumparaturi emis de Banca Transilvania si optati pentru plata in 8 rate fara dobanda, veti fi redirectionati catre pagina bancii pentru finalizarea platii.