ClickCease

Ai nevoie de un sfat?

(004) 0722 716 594

Luni – Vineri 9:30 - 18:00 / Sambata 10:00 – 15:00

        

In perioada 19-20 MARTIE 2022 va venim in intampinare cu lichidari de stoc la produsele ZIGI OLIVE GREEN / ZIGI MIDNIGHT BLUE / XARI SPORT DENIM BLUE / XARI SPORT CHARCOAL GREY / TOATE MODELELE DE CARUCIOARE EGG (nu EGG 2) cu discounturi de pana la 40%.

Se aplica un discount suplimentar de 10% fata de preturile deja reduse de pe site pentru toate produsele enumerate mai sus. Discountul se aplica automat in cosul de cumparaturi dupa competarea formularului de comanda.

CODUL SECRET SALE iti daruieste un discount de 10% la toate produsele marcilor: MIMA, BABYSTYLE (Egg2 / Oyster ZERO GRAVITY - PRIMUL CARUCIOR PLIABIL FARA MAINI), CHILDHOME, TWISTSHAKE, CUTIES&PALS, HOUSE OF TOYS, LITTLE HOPPA, LOVEDBABY, TP TOYS, SOULET, MOOKIE, LA SIESTA,  WISEPET, PILLOW PETS, ERGOBABY, SKINHAPTIKS, SAARTJE RPUM, RECARO cu exceptia produselor care se afla deja la promotie semnalizata pe site. 

CODUL SECRET SALE iti daruieste un discount de 15% la toate produsele marcii BELLY BANDIT.

Discounturile se aplica automat in cosul de cumparaturi dupa introducerea datelor de facturare/livrare. Pentru a vizualiza toate produsele marcilor aflate la promotie, faceti click pe logo-ul corespunzator sau utilizati Catalogul de Produse pentru a naviga prin site.