ClickCease

Ai nevoie de un sfat?

(004) 0722 716 594

Luni – Vineri 9:30 - 18:00 / Sambata 10:00 – 15:00

Cum comand?

Poti plasa o comanda: online, folosind formularul de comanda de pe site; telefonic, la numarul de telefon afisat in coltul din dreapta sus al fiecarei pagini din site (004) 0722716594; pe email: comenzi@universultau.ro; pe paginile noastre de facebook printr-un mesaj privat sau direct pe chat-ul de pe site.

Comanda Online

Online cumperi rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:
 
Cauta produsul dorit
 
Poti cauta un produs direct in campul special de cautare,
sau navigand in categoriile de produse direct din meniul CATEGORII afisat in stanga.
Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”
Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.
 
Verifica-ti comanda
 
Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi unde poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.
Detalii de facturare si livrare comanda
 
Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, modalitatile de plata (Ramburs, Card Online, Rate) si modalitatea de livrare preferata (Ridicare de la Showroom, Ridicare de la punctele de livrare, Livrare la domiciliu);
Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile eMAG” inainte de a trimite comanda.
Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Comanda telefonica

Comenzile telefonice se pot plasa apeland numarul de telefon (004) 0722 716 594 de luni pana vineri intre orele 9:30 - 18:00 si sambata intre 10:00 si 15:00.
Informatiile pe care trebuie sa le furnizati pentru plasarea comenzilor telefonice difera in functie de calitatea dvs de persoana fizica, persoana fizica autorizata sau persoana juridica.

Persoanele fizice vor fi rugate sa furnizeze urmatoarele informatii in vederea plasarii unei comenzi: Nume, Prenume, CNP, Adresa de livrare, Numar de telefon si Adresa de email

Personele fizice autorizate vor fi rugate sa furnizeze urmatoarele informatii in vederea plasarii unei comenzi: Denumire oficiala, Nume, Prenume, CUI, Nr de inregistrare, Adresa sediului si adresa de livrare in cazul in care cele 2 difera, Numar de telefon, Adresa de email

Persoanele juridice vor fi rugate sa furnizeze urmatoarele informatii in vederea plasarii unei comenzi: Denumire Firma, Nume si Prenume Reprezentant, CUI, Nr de inregistrare, Adresa sediu si adresa de livrare in cazul in care cele 2 difera, Denumirea Bancii si contul IBAN, Numar de telefon, Adresa de email