ClickCease

Ai nevoie de un sfat?

(004) 0722 716 594

Luni – Vineri 9:30 - 18:00 / Sambata 10:00 – 15:00
Aveti deja un cont?

Ati uitat parola?

Siguranța datelor dumeavoastra este importantă pentru noi, dintotdeauna. Va informăm că respectăm și Regulamentul UE pentru Protecția Datelor și va confirmăm că datele dumneavoastra sunt în siguranță la UniversulTau. 
Cu alte cuvinte, datele pe care le completati în comenzile plasate pe site-ul nostru - nume, prenume, email, număr de telefon etc. – sunt folosite doar pentru onorarea, procesarea, livrarea, anularea, stornarea, etc, comenzilor tale si îmbunătățirea și prestarea serviciilor noastre, pentru îndeplinirea obligațiilor legale, pentru îndeplinirea intereselor legitime ale UniversulTau și, mai ales, cu acordul dvs., oricând legea cere acest lucru. Pentru detalii accesati sectiunea: Prelucrarea datelor cu caracter personal
Toate preturile afisate includ TVA. Transportul este gratuit in toate localitatile fara kilometri suplimentari, pentru comenzi mai mari de 250 RON. Singurele produse care fac exceptie de la regula anterioara sunt casutele de gradina si garajele, al caror transport se calculeaza ulterior plasarii comenzii, in functie de greutatea produsului si de localitatea de destinatie.